Constructii civile

termoizolatii
firma-instalatii
firma-amenajari-interioare
firma-constructii-civile

Firma noastra de constructii civile este dimensionata sa execute lucrari de orice volum in conditii de eficienta economica si calitate ridicata. Preturile cerute pentru astfel de lucrari sunt minimizate prin pastrarea componentei variabile a pretului, la valori mici (dimensionarea optima a echipei de executie ca numar, calificari si policalificari; mijloace fixe si obiecte de inventar strict necesare, cheltuieli de regie reduse).

Calitatea lucrarilor este riguros urmarita, pe masura executarii fiecarei faze, conform procedurilor de Management al Calitatii. Informarea continua a firmei in domeniile de interes conduce la o reactia adecvata si determina competitivitatea:

variatiile mediului legislativ al afacerilor in constructii
instalatii si conformarea imediata;
normative tehnice si economice urmate de programe de aplicare;
tehnologii noi si programe de asimilare;
materiale noi si programe de introducere in lucrari.

 – Firma constructii civile executam case la cheie –
Conform proiectului si preferintelor clientilor nostrii urmarim realizarea in detaliu a urmatoarelor faze pentru costructia unei case la rosu:

Realizarea fundatiei
Ridicarea peretilor
Structura acoperisului
Montarea invelitorii
constructii civile

Odata realizata casa la rosu,putemrealiza toata gama de instalatii si finisaje pe care clientul si le doreste pentru a beneficia de utilitati si confort:
Finisaje exterioare
Finisaje interioare
Instalatii sanitare
Instalatii incalzire si gaz
Instalatii electrice
Obiectivul nostru este acela de a realiza lucrari de o calitate foarte buna, chiar la nivelul celor mai mici detalii si, implicit, de a obtine aprecierea beneficiarilor nostri, ceea ce pentru noi inseamna cea mai buna reclama.

Pret casa la rosu : incepand de la 45 euro /mp construit (manopera )
Pret casa la cheie : incepand de la 125 euro /mp construit (manopera )

Pret casa la rosu : incepand de la 140 euro /mp construit (manopera + materiale )
Pret casa la cheie : incepand de la 300 euro /mp construit (manopera + materiale )

* Preturile nu contin TVA .

Servicii de proiectare/arhitectura
Societatea nostra colaboreaza cu o firma de arhitectura acest lucru permitandu-ne realizarea proiectelor dupa preferintele clientilor dar totodata la standartele de calitate impuse de legislatie. De asemeni va putem ajuta in vederea obtinerii autorizatiilor si avizelor necesare demararii constructiei.-

Cum incepem constructia unei case?

Constructia unei case incepe bineinteles cu proiectul de arhitectura. Aici, impreuna cu un arhitect se studiaza si se iau hotarari cu privire la:

– amplasamentul lotului de teren pe care va fi constructia
– ce stil de casa dorim: clasic, modern, cu anumite influente, etc.
– cate persoane vor locui, destinatia casei,
– stabilirea bugetul aproximativ pe care il vom aloca pentru constructia casei,
– structura de compartimentare a casei, tipul constructiv: lemn, clasic, metal.
– etapele de constructie a casei, perioada constructiei la rosu si apoi la cheie, peisagistica,
– aproximarea cat mai realist a sumelor de bani necesare pentru:
1. Realizarea proiectului de arhitectura, obtinerea avizelor si, intr-un final, al autorizatiei de constructie.
2. Realizarea constructiei casei la rosu.
3. Realizarea constructiei casei la gri.
4. Realizarea constructiei casei la cheie.
5. Lucrari de peisagistica: imprejmuire teren, alei, gazon, copaci, plante, etc.
– alegerea firmei de constructii care va efectua lucrarea, negocierea si stabilirea etapelor lucrarii.

Detalii:
– este foarte important cu ce echipa plecati la drum [ arhitecti si constructori], de obicei acestia sau maestria meseriei acestora fac o casa sa fie construita mai ieftin sau mai scump, respectiv mai bine sau mai prost.
– cand alegeti constructorul, mergeti impreuna cu acesta pe teren pentru a vedea ce a construit recent, chiar ar fi bine sa vedeti si echipa cu care lucreaza.
– negociati pretul lucrarii pe etape, niciodata integral, astfel o sa controlati mai bine bugetul casei, si in cazul aparitiei problemelor puteti sa opriti lucrarea sau sa schimbati echipa.

Proiectarea si Autorizatia de construire

Dupa ce ati ales arhitectul, incercati sa va implicati cat mai mult in munca acestuia pentru a fii siguri ca toate functiunile casei pe care o construiti vor fi acoperite exact dupa nevoile Dvs.

Cereti arhitectului pe langa planurile cotate cu dimensiuni ale peretilor si suprafete, inclusiv randari / imagini 3d ale proiectului pentru a studia vizual volumul casei cat mai bine. Nu ezitati sa cereti modificari / ajustari daca vi se par necesare, dupa obtinerea autorizatiei acestea nu se vor mai putea face sau se vor realiza foarte greu.
Beneficiarul va trebui sa faca o serie de demersuri pe la primarii, institutii si firme specializate pentru: obtinerea certificatului de urbanism, studiul topologic si geologic al terenului, avizele cerute prin certificatul de urbanism, depunerea dosarului pentru autorizarea constructiei casei.
Abia dupa ce proiectul de arhitectura este finalizat, impreuna cu toate specialitatile: arhitectura, structura de rezistenta si instalatii [ electrice, sanitare, termice], cantitati de materiale; veti putea realiza un calcul financiar realist al investitiei Dvs. intr-o casa la rosu sau o casa la cheie.

Se va pregati dosarul cu toate documentele si se va depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a se obtine autorizatie de construire a casei.

Ce fel de constructor alegem?

Firma de constructii civile se poate gasi printr-o referinta sau printr-o simpla cautare pe internet. Incercati sa aflati totusi cat mai multe despre el: experienta, portofoliu, cu ce personal lucreaza.
Puteti lucra fie cu o echipa de meseriasi sau cu o firma de constructii. Chiar daca a doua varianta este putin mai scumpa, aveti avantajul semnarii unui contract [ siguranta banilor platiti ] si garantia lucrarii.
Un constructor [ firma de constructii] priceput va putea sa extraga din proiect toate cantitatile necesare de materiale pentru a va face un calcul financiar corect de materiale si manopera.

Puteti construi casa dvs. fie cu materialele dvs, fie cu materialele constructorului. In general, se apeleaza la Constructor pentru furnizarea materialelor datorita experientei sale si cunoasterea mult mai bine a distribuitorilor de materiale de constructii, respectiv a negocierii unor preturi mai bune pentru cantitati mai mari de materiale.

CE INSEAMNA CASA LA ROSU ?

Casa la rosu – reprezinta constructia casei fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului. In faza de casa la rosu sunt incluse fundatia, zidaria si structura acoperisului din lemn.
De asemenea, in faza de „casa la rosu” nu este realizata nici partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa/gaze, racordare la utilitati), acestea fiind considerate finisaje.
Executia unei case la rosu de cca. 120 mp poate fi cuprinsa intre 1 si 2 luni in functie de conditiile meteo si tehnice din locatia respectiva.

CE INSEAMNA CASA LA GRI ?

Casa la gri reprezinta o casa semifinisata, fata de casa la rosu – aceasta beneficiaza de urmatoarele finisaje in plus:

– termoizolatie / hidroizolatie
– acoperis cu sistemul complet
– finisaje pereti interioare / exterioare [ mai putin vopsea, parchet, gresie, faianta, etc]
– instalatii electrice realizate [ mai putin interupatoare, prize, obiecte luminoase]
– tamplarie exterioara,

Detalii: Daca executati casa pentru vanzare – faza de casa la gri este cea mai cautata deoarece viitorii proprietari isi pot decora casa cu materialele / culorile preferate [ parchet, gresie, faianta, tapet, lavabil, etc]

CE INSEAMNA CASA LA CHEIE ?

„Casa la cheie” reprezinta constructia cu tot cu finisaje si include:

– finisaje exterioare (invelitoare acoperis, geamuri termopan, tencuieli exterioare)
– finisaje interioare (tencuieli interioare, gresie, faianta, parchet, usi acces)
– instalatii sanitare (chiuveta, cada/dus, vas toaleta, robineti bucatarie /baie, racorduri)
– instalatii termice (centrala termica, calorifere, racorduri)
– instalatii electrice (intrerupatoare, prize, retea electrica)

„Case la cheie- nu trebuie decat sa va faceti bagajele si sa va mutati! Casele la cheie sunt cladiri complet finisate, in interior si exterior: toate instalatiile electrice si utilitare, pardoselile, faianta si vopseaua sunt incluse in constructie..” . FIrma de constructii civile preda cheia lucrarii.

Detalii: este bine sa aveti scrise in contract exact toate elementele constructive / finisaje [ cateodata se precizeaza si furnizorul de produs], pentru a evita neplaceri la finalizarea si receptia lucrarii.

Consultanti oferta de preturi pentru mai multe detalii.