Despre Noi

Contacteaza-ne
servicii-instalatii-termice-sanitare
instalatii-si-amenajari

Emtix Srl este o societate comerciala de constructii , cu capital integral privat , ce activeaza pe piata romaneasca incepand cu anul 2006 , si are ca obiectiv principal de activitate ’’ servicii de Instalatii termice,sanitare, electrice, constructii , amenajari interioare si exterioare si izolatii ’’

Societatea noastra a reusit in ultimii  ani de activitate sa se alinieze societatilor de constructii si instalatii , ca dotari ( utilaje , mecanizare si mica mecanizare ) ca personal calificat , precum si ca experienta acumulata de intregul colectiv.

In viitor societatea noastra urmareste consolidarea pozitiei ocupate in prezent pe piata constructiilor si instalatiilor.

Deasemenea societatea noastra urmareste si dezvoltarea societatii pe plan local , prin acumularea de personal nou si calificat pentru a putea satisface si mai bine cererea de pe piata.

EMTIX SRL acorda o importanta deosebita relatiei cu clientii sai. Serviciile oferite de catre noi sunt adaptate în functie de nevoile clientilor. Intotdeauna suntem atenti la diferitele cerinte ce pot aparea , in functie de bugetul fiecarui client.
Pentru o detaliere completa a serviciilor de instalatii termice si sanitare selectati pagina preturi.

Domenii de activitate

Ce ne recomanda?